Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská herečka s maďarskými kořeny Vica Kerekes září v jedenáctém vydání prestižního kalendáře Stock 2013. Známý kalendář je díky svým eroticky laděným snímkům přezdívaný český Pirelli, a proto bylo víceméně nutností, aby se Vica během focení odhalila. Zde ale padla kosa na kámen, neboť rudovlasá kráska se projevila jako velmi stydlivá bytost.

„Vůbec jsem nevěděla, do jaké míry se budu muset svléct. Myslela jsem, že budou vidět rozdíl, že jsem herečka, a ne modelka, a že mě budou fotit v rámci mých možností. Nebylo tomu tak,“ smála se Kerekes. Ostýchavost slovenské krásky může být pro mnohé velkým překvapením, zvlášť když většina českých diváků má herečku spojenou s milostnou scénou s Jiřím Macháčkem ve filmu Nestyda nebo s kalhotkovou scénou u kulečníku ve filmu Muži v naději.

„Ve filmu je to jiné. Tam je nahota mým kostýmem a přijde mi přirozená,“ říká Vica a jedním dechem dodává: „Během natáčení filmu jsem nahá jen nějaký okamžik, ale během focení musím být nahá dlouhou dobu, někdy celý den. To se vůbec nedá porovnat.“

Bylo logické, že se kmotrem kalendáře se sexbombou Kerekes stal autor jejích důležitých filmů Jiří Vejdělek. „Nevěděl jsem, že když jsem dělal casting na film, tak dělám zároveň konkurz na kalendář,“ smál se režisér.

Hlavním hostem byla Alena Šeredová (46), která se v minulosti v kalendáři objevila již dvakrát. Kráska dorazila do hotelu Mandarin Oriental v doprovodu své nejlepší kamarádky Pavly Vrbové.

Reklama

Další články

Načítám