Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mluví se o nich jako o páru z opačné strany váhového spektra. Lizzie Elsburg a Chris Glasgow se poznali na klinice zaměřující se na pacienty s poruchami příjmu jídla, ať už se jedná o nadměrné přejídání, nebo naopak o anorexii či bulimii. Ačkoli oba na místo dorazili přesně z opačných důvodů, našli si k sobě cestu a dnes plánují svatbu.

Čtyřiadvacetiletá Lizzie se na kliniku dostala s označením anorektička, vážila totiž děsivých čtyřicet kilogramů. O čtyři roky starší Chris byl těžce obézní a v době, kdy se s Lizzie seznámil, jeho váha dosahovala 190 kilo. Ani extrémní váhový rozdíl jim ale nezabránil v lásce. Vzájemné poznávání v rámci terapií v nemocnici Pacific Shores i mimo ni z nich udělalo skvělé přátele a později i životní partnery.

I dnes jsou váhově poněkud nesourodí, Lizzie se viditelně zaoblila a váží už 57 kilogramů a Chrisovi se podařilo zeštíhlet o 32 kilo. A to dvojice opustila kliniku teprve v lednu.

Chris se po opuštění kliniky přistěhoval blíž ke své lásce do Virginie a po pár týdnech se zasnoubili. Velkou motivací pro něj je, že jej jeho vyvolená v jídle drží zkrátka a přislíbila mu, že si ho vezme, pokud ještě víc zhubne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám