Hlavní obsah
Článek

Dočkali jsme se! Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) nikdy nepatřila k těm, které by se do médií fotily v plavkách nebo měly každý druhý kostým provokativnější, než jaký bývá typický pracovní oděv pro kurtizány. Proto bylo překvapením, když Super.cz zjistil, že Lucka na turné Hit Tour 2013 s Michalem Davidem (63) juchá tak, že své milované obecenstvo nechá pohlédnout až do výstřihu! Podívejte se do fotogalerie, bude se vám jistě líbit.

Náš on-line deník navštívil pondělní vystoupení Michala a Lucie v Pardubicích. Hokejová hala v centru města byla prakticky vyprodaná a diváci se bavili nad zajímavým mixem tanečních rychlovek Vondráčkové i nestárnoucích hitů Davida. Kromě toho šlo ale i o pastvu pro oči!

„Lucka bere turné smrtelně vážně, dlouho se na něj připravovala, doslova dřela do úmoru. Navíc dobře ví, že se divákům musí líbit, a tak si nechala záležet na výběru kostýmů, které při koncertech nosí. Je to hezké pokoukáníčko,“ prozradil Super.cz jeden ze členů štábu.

„Divákům se to líbí, panuje tu výborná atmosféra,“ svěřila se Super.cz Lucka po vystoupení, než šla do nadšeného davu na autogramiádu. Pro zpěvačku si přijel manžel Tomáš Plekanec, který ji pak odvezl domů.

Celý ansámbl se ve středu stěhuje do Uherského Hradiště, kde se od sedmi hodin večer koná další z koncertů turné. Diváky čeká výběr nejlepších hitů obou interpretů a také v Čechách naprosto unikátní trojitá LED stěna, na níž se promítají nejen záběry přímo z vystoupení, ale také animace a speciálně pro turné natočená videa. Den po Hradišti se mohou těšit i fanoušci obou umělců v Brně. Více o termínech konání koncertů zde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám