Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera hollywoodských herců Kim Basinger a Aleca Baldwina právě prožívá svou první velkou lásku. Půvabné Ireland je ale ‚jen‘ sedmnáct, a tak se tátovi možná trochu křiví úsměv, když vidí, jak jeho poupátko dospívá. Ireland se city k příteli Slateru Troutovi netají, jeden zaláskovaný status na sociálních sítích střídá druhý.

To ale zdaleka není všechno. Ireland s o rok starším, ale přesto už pořádně vousatým Slaterem odjela na romantickou dovolenou na havajský ostrov Maui, kde společně oslavují její absolvování střední školy. Jejich vášnivé polibky v moři naznačují, že odměna za zakončení školy je více než sladká.

O Ireland se v poslední době psalo v souvislosti s její perfektní postavou, díky které se začíná prosazovat v modelingu. Nejenže je na to dostatečně štíhlá, ale dokonce možná až příliš vysoká. Ireland totiž dorostla do úctyhodné výšky 188 centimetrů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám