Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jan Maxián, člen populární kapely Night Work, ukázal svoji roztomilou dvouletou dceru Rebeku Nelu. S manželkou Lucií i s dcerou vyrazili na křest nového CD Laktační psychóza projektu Mateřská.com, které se stal Jan kmotrem.

Kam jinam vzít svoji dcerku než na křest projektu dvou bláznivých maminek, kamarádek Báry Vaculíkové - dcery Petry Černocké a Lenky Yellow, které si z mateřství dělají pořádnou legraci. A Maxián jejich desku doslova miluje.

"Šílený je moment, kdy se jako máma probudíš a zjistíš, že tě všichni vnímají opravdu už jen jako mámu a ty chceš dokázat, že jsi pořád ten člověk jako předtím. Dřív mě inspirovali muži a romantické příběhy, teď mě inspiruje dcera, větší emocionální vlnu v životě určitě už nezažiji," řekla Super.cz na křtu Vaculíková.

Že holčičky bývají podobné hlavně svým otcům platí i u malé Rebeky. Honzovi Maxiánovi jako by z oka vypadla. A je vidět, že je na ni neskutečně pyšný. Hrdě ji nosil v náručí, neustále si s ní hrál a roli otce si velmi užívá.

Reklama

Další články

Načítám