Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poznáte známou zpěvačku, která si ze sebe umí udělat pořádnou legraci a nebojí se na veřejnost vyrazit v růžovém županu a s ručníkem na hlavě? Ne, není to Lenka Kořínková ani Jana Kratochvílová.

Řeč je o dceři herečky a zpěvačky Petry Černocké, také zpěvačce a finalistce Hlasu ČeskoSlovenska Báře Vaculíkové. Ta společně s kamarádkou Léňou dala dohromady projekt Mateřská.com a nyní vydávají první desku.

Právě na křest se pořádně vymódily. "Máme s Léňou komickou polohu, rády si hrajeme, dvanáct let se kamarádíme, vymyslely jsme už spoustu ptákovin. Outfity, stejně jako každá písnička, jsou také společné dílo. Bavíme se tím a jsme rády, že to tolik lidí nadchlo," řekla Super.cz Vaculíková.

Holky za sebou mají již internetové hity Laktační psychóza nebo Vylitá. Album obsahuje i další vtipem hýřící písně. "Šílený je moment, kdy se jako máma probudíš a zjistíš, že tě všichni vnímají opravdu už jen jako mámu a ty chceš dokázat, že jsi pořád ten člověk jako předtím. Jsme zpěvačky, tak jsme se k té situaci vyjádřily zpěvem. Dřív mě inspirovali muži a romantické příběhy, teď mě inspiruje malá, větší emocionální vlnu v životě určitě už nezažiji," dodala Vaculíková, která má dvouletou dceru Olívii Coco.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám