Hlavní obsah
Článek

O notoricky známé roli Demi Moore ve Striptýzu se ani zmiňovat nemusíme, avšak zdaleka nejen ona si ve filmu vyzkoušela profesi striptérky. Podívejte se do naší fotogalerie na pětici velmi slavných hereček, které se vžily do role a předvedly před kamerou to nejžhavější, co v nich je.

Zdaleka nejodvážnější byla v roce 2009 manželka Justina Timberlaka Jessica Biel, která jinak platí poměrně za slušňačku. V dramatu Powder Blue na pódiu začala tančit s cigaretou v puse a ve scéně, která je paradoxně velice dojemná, předvedla i svá perfektní prsa a hýždě.

Před dvěma lety se svlékala pro změnu Olivia Wilde známá ze seriálu Dr. House v komedii Butter. S černou parukou na mikádo byla téměř k nepoznání.

Psal se rok 2007 a již jako devatenáctiletá si striptérku zahrála i Lindsay Lohan. Bylo to v mysteriózním thrilleru Vím, kdo mě zabil. Ve stejném roce se pak v Grindhouse u tyče svlékala i Rose McGowan.

Kristen Stewart tanečnici a lehkou děvu ztvárnila v roce 2010 v dramatu Svět podle Mallory. A nakonec nejčerstvější striptérka v podání Jennifer Aniston. V komedii Millerovi na tripu, který se v kinech objeví koncem léta, ji budete moci vidět v sexy černé soupravě spodního prádla a v platinově blond paruce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám