Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sestry Ecclestoneovy jsou skutečně výborná partie. Poté, co si minulý rok mladší Petra (23) pořídila nejdražší dům v USA, který vlastnil slavný zesnulý producent Aaron Spelling, se její sestra Tamara (28) nejspíš nechtěla nechat zahanbit a koupila hned druhou nejdražší nemovitost v Americe. Nachází se stejně jako sídlo její sestry v lukrativní oblasti Los Angeles Holmby Hills a Tamara za něj zaplatila po výrazné slevě 85 miliónů dolarů (1,6 miliardy korun).

Dům, který byl dokončen v roce 2002, se pyšní honosným názvem Fleur de Lys, jenž napovídá, že je vystavěn ve francouzském stylu. Připomíná tak palác Versailles krále Ludvíka XIV. Kromě obrovské, pečlivě udržované zahrady se v něm nachází 12 ložnic, 15 koupelen, soukromé kino pro 50 osob, dvoupatrová knihovna ze dřeva nebo garáž pro devět aut. Nezapomeňme také na posilovnu, taneční sál se zrcadly nebo prostornou jídelnu.

Její sestra a zároveň sousedka Petra svou nemovitost pořídila ještě o trochu dráž, ale dům hýřící luxusem jí nevyhovoval z hlediska interiéru, a proto jej ještě nákladně renovovala. Na rekonstrukci se prý podílelo 500 lidí.

A kdo že jsou tyto marnivé sestřičky? Jejich otec je boss Formule 1 Bernie Ecclestone (82), který patří mezi nejbohatší osoby světa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám