Hlavní obsah
Článek

Módní trendy se neustále mění. Některé se vracejí a jiné se udrží jen jednu sezónu. Jak poznáte, který kousek bude trendy i za měsíc? Zjistili jsme to za vás. Udržet krok se všemi módními trendy není žádná věda – přesvědčte se!

Nejžhavější novinky, které by vám neměly uniknout

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať už dáváte přednost výrazným kouskům, nebo těm decentnějším, rozhodně si letos přijdete na své. Vybrali jsme pro vás nejaktuálnější trendy, se kterými budete zaručeně in. Extravagantní potisky, jemná krajka i výrazné barvy – který trend si získá právě vás?

Lesklé saténové materiály a jemné květinové zdobení: trefa do černého

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vzhled saténu, jemné zemité odstíny a luxusní krajka – to je ta pravá kombinace! Decentní zdobení a sexy krajka podtrhnou vaši ženskost. Dokonalý tvar poprsí zajistí speciální střih do tvaru T a zdůrazní tak váš sex-appeal. Budete k nakousnutí!

Hit letošního léta? Odstíny modré!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Střih bardot je stále oblíbenější. A není se čemu divit. Žádná podprsenka nevykouzlí tak krásný dekolt jako právě bardotka. Co říkáte na tento kousek v trendy modré barvě? Jemná výšivka v tělovém odstínu dodává této podprsence šmrnc a push-up efekt vám zajistí plný dekolt. Nebojte se netradičních barevných kombinací!

Pastelové odstíny a květinové motivy nevyjdou z módy nikdy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S bardotkou zdobenou něžnou krajkou nemůžete šlápnout vedle. Svým střihem zdůrazní dekolt a něžná krajka podtrhne vaši ženskost. Zapomeňte na obyčejné prádlo bez šťávy, i když je pohodlné. Komfortní prádlo nemusí být nudné. Tento kousek je toho důkazem. Praktičnost a krása v jednom – kdo by odolal?

Extravagantní motivy pro originální ženy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zdůrazněte svou originalitu a oblékněte prádlo, které podtrhne vaši osobnost. Výrazné potisky v kombinaci s krajkou tvoří zajímavý kontrast, který vám bude slušet. Boční kostice zajistí správné držení poprsí a vy se budete moci pyšnit skutečně výstavní dekoltem. Buďte trendy!

Další články

Načítám