Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Uplynulo už šest týdnů od chvíle, co prosáklo na veřejnost, že šestnáctiletý syn Michaela Jacksona Michael Joseph zvaný Prince si nejspíš našel první známost. Jeho vyvolenou je kuvajtská princezna Remi Alfalah a s Princem jsou spolužáci ze školy Buckley School, kde se také dali dohromady. Nejstarší z Jacksonových potomků se navíc jeví jako obětavý mladý muž, jelikož svou milou doprovázel i během jejích sobotních nákupů v Beverly Hills.

Kromě několika obchodů s oblečením navštívili i knihkupectví Barnes & Noble a prodejnu s produkty značky Apple v obchodním centru Grove, kde se mohl vyřádit i on.

Dvojice společně podniká spoustu aktivit od bowlingu přes večeře v luxusních restauracích až po běžné nákupy, což jen dokazuje, že spolu tráví hodně času i mimo školní lavice. O jejich lásce prý už ví celá škola a ani samotný pár ji neskrývá. Prince například už dříve poslal na sociální síť jejich společnou fotografii se srdíčkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám