Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koncert kapely Lucie pořádně rozparádil topmodelku Terezu Maxovou (52). Kapela vystoupila po desetileté pauze teprve podruhé. Poprvé to bylo za pořádné prachy na soukromém večírku Petra Kellnera, nyní Koller, Kodym, Dvořák a P.B.Ch. zahráli skoro tříhodinový koncert zadarmo právě pro Nadaci Terezy Maxové.

Topmodelka si to neskutečně užila. Při písni Pohyby dokonce vystoupala po výzvě Davida Kollera na pódium a ukázala neuvěřitelné taneční kreace. Jen byla velká škoda, že se během koncertu nesmělo vůbec fotit pódium. To by čtenáři Super.cz měli pořádnou podívanou.

Maxová se ale rozjela a taneční um a neuvěřitelné grimasy předvedla také v publiku. Napočítali bychom na prstech jedné ruky maminky tří dětí, které mají tak dokonalou postavu a tolik energie, kolik má česká topmodelka. Tereza protančila skoro tři hodiny a zářila. Takovouhle kočku nelze jejímu muži Buraku Oymenovi než závidět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám