Hlavní obsah
Článek

Zdaleka ne všichni se za svou tloušťku stydí. Příkladem může být i dvaačtyřicetiletá Barbie Edwards z Washingtonu, která se pyšní titulem ‚největší pozadí na světě‘ v Guinnessově knize rekordů. Barbie utratila celé jmění za jídlo, aby dosáhla takových tělesných rozměrů, se kterými by byla spokojená. Dnes je to ale právě její rekordní zadnice, která velký balík vydělává pro změnu jí.

Jen za posledních šest měsíců prý Barbie vydělala balancováním potravin na svém pozadí neuvěřitelných 18 tisíc liber (545 tisíc korun). Svá hýždě nazývá ‚zadnicová police‘ a jídlo nechává buď na talíři, nebo si ho na ně pokládá jen tak. Nadšení fanoušci kyprých tvarů jsou prý ochotni zaplatit za netradiční podívanou nemalé částky. Obézní blondýna dokonce i s oblibou fotí sexy snímky jako modelka.

Avšak ne vždy byla Barbie na své křivky pyšná, sebevědomí přišlo až s věkem. „Nenáviděla jsem své boky a zadek, ale od té doby, co jsem začala s modelingem, změnilo to můj pohled na sebe samou. Můj zadek udělal kariéru a já se na tom nechystám nic měnit,“ dodala trojnásobná maminka, která má na internetu více než čtyři tisíce fanoušků.

Reklama

Další články

Načítám