Hlavní obsah
Článek

Tomu se ale říká smůla! V neděli v noci se má mezi nepěvcem, zato ale hezounem Štefanem Pčelárem a tajemnou kráskou Sabinou Křovákovou rozhodnout o tom, kdo bude nosit titul vítěze další SuperStar, finále je ale dost vážně ohroženo! Porotkyně Ewa Farna (30) má totiž vystoupit a zazpívat svůj nový singl. Jenže nemůže. Produkce zestárla o stovky let a štáb horečně řeší, jak se se situací vyrovná!

„Ewa přišla úplně o hlas. Naprosto. Není to o tom, že by měla nějaké malé potíže. Totálně ochraptěla. Písničku by za normálních okolností mohla dát aspoň na playback, ale jde o novou věc a tu nemá zatím asi ani nahranou ve studiu. Řešíme, co s tím. Je to prekérní situace,“ svěřil se Super.cz zdroj ze štábu, který si nepřál být jmenován, aby nebyl ukamenován za to, že vynáší informace.

Je tu ale ještě další problém. Farna má hodnotit výkon obou zbývajících finalistů. Zatím to ale vypadá, že by se do večera, kdy na Nově běží přímý přenos, měla naučit znakovou řeč. Jinak totiž hrozí, že bude moci ukazovat jenom palcem nahoru a dolů.

Bude vážně zajímavé sledovat, jak si s nenadálou zdravotní indispozicí Farne televize i sama pěnice poradí!

Reklama

Další články

Načítám