Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když reportérky VIP zpráv Lenka Špillarová a Andrea Košťálová odjely na dovolenou na ostrov Kos, kterou vyhrály ve VIP Prostřeno, zapomněly se hlídat v jídle a patřičně si užily all inclusive program. Návrat pak poznamenala kila navíc a Lenka se rozhodla pro dietu.

Místo toho, aby s krabičkami pomalu a zdravě hubla, se ale otrávila. "Byla to moje chyba. Nechala jsem jídlo dvě hodiny v autě v umělohmotné krabičce zavařené v igelitu. No a pak jsem tu rybu snědla. Zvracela jsem, omdlela a skončila na kapačkách. Už tři dny teď nemůžu jíst vůbec nic, ale takovou dietu jsem neplánovala," svěřila Super.cz pohublá a pobledlá Lenka.

Přišlo to v tu nejnevhodnější chvíli, protože Lenka se svými rodiči, kteří mají na jižní Moravě vinařství, pořádala ochutnávku jejich vín, na kterou sezvala nejen kolegyně z VIP zpráv, ale i řadu herců z Primy. "No, když mohl dorazit Mirek Etzler (59) se zlomenou nohou, tak jsem to přece nemohla vzdát ani já. Ale na rozdíl od holek tedy pít nebudu," vysvětlovala Lenka, která ale dietu nezvdává a hodlá v ní za týden opět pokračovat. "Tohle byla fakt moje chyba, jinak jsou ta jídla výborná a kvalitní. Jen si budu muset pořídit chladící tašku," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám