Hlavní obsah
Článek

Neodepře si cigárka ani pivečko, přesto má pekáč buchet a svaly jako ocel! Jeden z nejslavnějších českých modelů a kulturistů, jehož video o tom, jak v šestnácti zamakal na postavě, drží na největším videoserveru světa mezi Čechy rekord v počtu zhlédnutí (dvacet miliónů uživatelů), si stejně jako Petra Němcová vyběhl v dešti a po tréninku v šíleném pražském počasí vypadal tak, že srdce dam i některých pánů zaplesá. Podívejte se do fotogalerie na odhalené snímky svalovce Jakuba Hašpla!

„Ať prší, sněží, ať je horko, nebo zima, pořád sportuju,“ svěřil se Kuba na svém profilu na sociální síti. Proběhl se Prahou, a tak se mu pod promáčeným bílým trikem perfektně vyrýsoval pekáč buchet. Není divu, je mnohonásobným českým mistrem nejrozšířenější kulturistické federace, drží spoustu titulů mezi dospělými i juniory. A to prosím tenhle mladík kouří a pije!

„Během týdne udržuju životosprávu a o víkendu si klidně zakalím na párty. Život nemá být jen o jídle, tvrdém tréninku a spánku. Co by pak člověk z toho měl? Chodím šestkrát týdně do posilovny, takže naštěstí po pár pivech vážně neztloustnu. A při mém metabolismu už vůbec ne,“ směje se sympaťák Hašpl.

Ten má sice sponzory, ale živí se i jako fitness poradce a chystá prodej motivačního sportovního oblečení. Navíc má zakázky coby model a je také začínajícím hercem. „Hraju většinou v nezávislých klipech, například v klipu Prekliaty od Gamby,“ pochlubil se pohledný mladý muž, o němž ještě hodně uslyšíme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám