Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I slepý by zaregistroval, že Petra Němcová (44) v poslední době zapracovala na stylu oblékání. V minulosti na sebe modelka eklekticky vrstvila, co jí přišlo pod ruku, ale nyní se jí nedá prakticky nic vytknout.

Naposledy Němcová odzbrojila svět ve zlaté róbě Emilio Pucci na festivalu v Cannes. Během její poslední návštěvy Prahy v rámci Prague Fashion Night to modelce rovněž velmi slušelo.

Na oficiálním zahájení akce doslova zářila jednak díky svému oslnivému úsměvu, ale také metalickým šatům se zlatými plíšky Salvatore Ferragamo. Stejnou značku kráska oblékla také na samotnou večerní nákupní horečku. Zjistili jsme, že všechny módní kousky byly přímo pro Petru zaslány z Itálie.

Černé šaty v kombinaci úpletu a kůže, kožené kozačky a hadí kabelka dosahuje hodnoty pětaosmdesáti tisíc. A pokud si toužíte pořídit zlaté šaty, musíte sáhnout do peněženky pro padesát tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám