Hlavní obsah
Článek

Peněz není nikdy dost, a když potřebujete auto, začnete pátrat, kde si na něj výhodně půjčit, abyste takříkajíc neprodělali kalhoty. V tom případě určitě nepřehlédněte Nejlepší autopůjčku. Vyjde vás výhodněji než v bance, dostanete až 300 000 Kč a půjčka je schválená za 10 minut. U vybraných partnerů dostanete slevu na vůz až 50 000 Kč - zbývá už jen vybrat si ten správný vůz přesně pro vás.

Vyhledávaný model Škoda Fabia 1.2 hatchback, z roku 2008, po 1. majiteli, najeto pouze 55 012 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oblíbený model s bohatou výbavou. Kvalitní a prověřený vůz po pečlivém majiteli, s pravidelným servisem. Ženy ocení lehké řízení. Výbava nabízí počítač, litá kola, klimatizaci, el. zrcátka, ABS, centrální zamykání či stereo. Že je to skvělá nabídka? Nemusíte se bát, že vám uteče. Vyřízení Nejlepší autopůjčky je nesmírně rychlé a jednoduché. Půjčky do výše 300 000 Kč jsou schváleny během 10 minut! Stačí vyplnit žádost na www. nejlepsi-autopujcka.cz a za chvíli je auto vaše.

Skvělá Škoda Octavia 1.9 TDI hatchback, z roku 2006, po 1. majiteli, najeto pouze 67 370 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prostorný rodinný vůz s vyhledávaným úsporným motorem, koupený nový v ČR, po 1. majiteli. Jedná se o spolehlivý a kvalitní vůz, s klimatizací, posilovačem řízení, ABS či zámkem zpátečky. Rádi byste si konečně pořídili pořádné auto, jako je například tato Octavia? S Nejlepší autopůjčkou pro vás žádný vůz není nedostupný. I když vás odmítnou v bance, u nás je cesta k vašemu vysněnému autu stále otevřená. Vyzkoušejte Nejlepší autopůjčku - schváleno je 98 % žádostí o úvěr!

Spolehlivý a elegantní Ford Mondeo 2.0 TDCi combi, z roku 2009, po 1. majiteli, najeto pouze 59 682 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prostorný rodinný vůz s výkonným motorem a nízkou spotřebou. Potěší vás skvělé jízdní vlastnosti a nadstandardní výbava. Např. parkovací senzory, vyhřívané čelní sklo, multifunkční volant, ABS, ASR, ESP. Chtěli byste pro svou rodinu Ford Mondeo, ale bojíte se, že je pro vás nedosažitelný? I tento vůz si můžete bez problémů dovolit díky Nejlepší autopůjčce. Délku splácení lze prodloužit až na 84 měsíců. To umožní nastavit výšku splátek, které vám určitě takzvaně nepolezou do peněz.

Populární Peugeot 307 1.6 16V hatchback, z roku 2008, po 1. majiteli, najeto pouze 43 597 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Praktický a pohodlný vůz do města i na delší cesty. Spolehlivý vůz s výkonným motorem a bohatou výbavou. Počítač, zámek zpátečky, litá kola, mlhovky, el. okna, stereo, ABS. Jste v důchodu a rádi byste jezdili tímhle spolehlivým a bezpečným Peugeotem? Máte však obavy, jestli vám na něj banka půjčí? Nedělejte si starosti. Právě proto je tu Nejlepší autopůjčka s 98 % schválených žádostí!

Oblíbený model prostorného MPV Opel Zafira 1,9 CDTI, z roku 2009, po 1. majiteli, najeto pouze 80 578 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prostorný vůz, který odveze i velkou rodinu, s úsporným motorem, s pravidelným servisem. Udržovaný vůz s bohatou výbavou. Automatická klimatizace, multifunkční volant, kožený interiér, počítač, stereo, ABS, ESP, ASR. Chcete svou velkou rodinu vozit v tomto prostorném MPV? Nemusíte zatěžovat rodinný rozpočet vysokými výdaji. Nejlepší autopůjčka nabízí 0% akontaci a splátky, které se nastaví podle vašich potřeb.

Další články

Načítám