Hlavní obsah
Článek

Supermodelka Petra Němcová (44) nepřijela do Čech výhradně kvůli nákupní horečce Prague Fashion Night, ale jak už nám prozradila během našeho setkání v Londýně, čeká ji oslava šedesátých narozenin její maminky Boženy. Včera večer v pražských buticích proto ještě slídila, co zajímavého by mamince, bývalá učitelce z Karviné, mohla ještě pořídit.

„Chodím po obchodech a jsem zvědavá, co mě po cestě cvrnkne do nosu, jak se říká v pohádce," řekla nám Petra. Němcová nechtěla konkrétně prozradit, co mamince k šedesátinám pořídila, jelikož se oslava uskuteční až tuto sobotu.

Pak ale přece jen práskla zajímavý detail: „Maminka má slabost na všechno, co má něco společného s módou. Proto jsem jí nechala připravit několik překvapení a upéct dort ve tvaru takové ikonické módní záležitosti."

Němcovou jsme včera zastihli na koktejl párty Salvatore Ferragamo, kde byl slavnostně zahájen prodej ikonických lodiček, které módní dům vytvořil pro Marilyn Monroe (†36) do hudební komedie o novodobé Popelce ’Pojď, budeme se milovat’. Třeba Petřina maminka dostane právě tyto safírové lodičky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám