Hlavní obsah
Článek

Modelky Romana Pavelková a Veronika Chmelířová se objeví ve videoklipu, který zhlédne celý svět. Krásky přijaly nabídku, aby odjely na dovolenou na Kanáry a v rámci ní strávily několik odpolední natáčením videoklipu s veterány z Afghánistánu.

Zájem o klip, který na Fuerteventuře natáčí režisér a kameraman Martin Kohout pod záštitou Nadačního fondu Regi Base, už dopředu projevila celosvětová redakce televize MTV, čímž by se stal jedním z prvních českých videoklipů, které by měly díky svému obsahu globální přesah.

"Sledovanost by měla přesahovat stovky miliónů lidí," řekl Super.cz Hynek Čech, místopředseda správní rady nadačního fondu Regi Base pro novodobé válečné veterány.

Veronice vyšel do páru Mirek Lidinský, který v bojích přišel o nohu. Romana hrála manželku Jiřího Schamse, který skončil podstatně hůř. Když chránil dánský kontingent, dostal se do blízkosti sebevražedného atentátníka, jenž se odpálil. Velitel jednotky zahynul, Jiřího těžce zranila střepina, která se mu dostala do mozku.

Ke zranění došlo už v roce 2008 a jen málokdo doufal, že přežije. Jeho zdravotní stav se ale zlepšuje, i když pomalu. "Dělá pokroky," míní jeho osobní fyzioterapeut Martin, který ho na každém kroku doprovází. Když si ale prohlédnete fotky, jak vypadal Jirka přezdívaný Regi před zraněním, zamrazí vás.

Reklama

Další články

Načítám