Hlavní obsah
Článek

Hollywoodská star Jennifer Aniston (42) má nového chlapa. Ačkoliv to herečka ještě nepřiznala, americký bulvár nepochybuje, že hvězda televizního seriálu Přátelé má vztah se svým hereckým kolegou Justinem Therouxem (40).

Podle serveru X17 spolu s Justinem strávila romantický víkend. V pátek společně opustili Universal Studios v Los Angeles a zamířili k Jennifer domů. V sobotu herečka odjela sama do luxusního hotelu v Beverly Hills. Justin se k ní ale připojil o dvě hodiny později. Společně poobědvali a pak je asistentka odvezla zase domů.

„Skočili do toho po hlavě, jsou pořád spolu. Ale skrývají se a dělají vše, aby spolu nebyli vyfotografováni. Jennifer nemá ráda, když se o jejích vztazích dozví veřejnost dříve, než si tím je sama jistá,“ řekl server zdroj z hereččina okolí.

To se jí ale nepovedlo, protože paparazzi už pořídili snímky, ze kterých je patrné, že jsou s Justinem minimálně v úzkém kontaktu.

Od roku 2005, kdy se rozvedla s Bradem Pittem (60), Jennifer vystřídala několik partnerů. Zda má začínající vztah s Therouxem šanci na úspěch, ukáže teprve čas.

Reklama

Další články

Načítám