Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová Česká Miss Gabriela Kratochvílová (34) už má za sebou osmou módní přehlídku a konečně si to začala užívat. "Sice jsem pořád nervózní, abych neupadla, ale cítím se daleko uvolněněji," řekla Super.cz Gábina, které nevadilo ani když předváděla svůdné noční košilky nebo šaty, pod které si nemohla vzít podprsenku.

Nic proti tomu nemá ani její přítel. "Když to vidí na fotografiích, líbím se mu. Je mi opravdu velkou oporou, je tady pro mne a jsem za to moc ráda. Jsme spolu půl roku a je to čím dál tím lepší. A musím říct, že první půlrok ve vztahu jsem vždycky neměla tak hezký," svěřila Gábina.

"Snese moje špatné nálady, moji dobrou náladu miluje. Podporuje mne, když potřebuju někam odvézt, tak je tady," pokračovala. Stále více času také partner tráví u ní doma. "Oba jsme mívali spolubydlící, konečně máme soukromí, tak si to užíváme," dodala.

Ještě nedávno tvrdila, že si k ní přítel mohl přivézt jenom pyžamo a kartáček na zuby. "Teď už jsem mu uvolnila celou poličku. Ale všeho s mírou. Prostor si musí zasloužit," smála se Gábina.

Reklama

Další články

Načítám