Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Portugalský fotbalista a vyhlášený krasavec Cristiano Ronaldo (26) v pondělí ukázal svého roztomilého synka, kterého pojmenoval po sobě. Malému Cristianovi, jehož matka byla údajně chudá americká servírka a péče o něj se vzdala ve prospěch fotbalisty za tučnou úplatu, je deset měsíců. Svému otci jde stále více do podoby.

O synka tak nyní pečuje Ronaldo spolu se svou přítelkyní, ruskou modelkou Irinou Shayk (25). Matka chlapce prý inkasovala v přepočtu téměř 280 miliónů korun za to, že se syna vzdá a bude mlčet. Její totožnost je tedy dosud neznámá. Přestože se Cristiano s matkou dítěte nevídá a nemá k ní žádný vztah, informaci o narození syna přijal téměř před rokem s velkým nadšením. To neváhal sdílet spolu s lidmi na svém Twitteru.

Chlapec u nejdražšího fotbalisty současnosti hrajícího za Real Madrid jistě nestrádá. Má se nejspíš lépe, než by mu bylo u své biologické matky, která pracovala po nocích. Malý Cristiano byl v pondělí pořádný fešák. Měl pruhovanou košili, bundičku a šortky z tmavé džínoviny. To vše sladěné s kšiltovkou. Pouze Cristianova přítelkyně Irina působila poněkud sklesle. Chtěla by s ním snad už počít dítě vlastní?

Reklama

Další články

Načítám