Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již zítra si řeknou podruhé, tentokrát oficiálně, "Ano" Jiří Pomeje (†54) a jeho těhotná přítelkyně Andrea Šťastná. První svatba sice už proběhla v Thajsku, ale nebyla úředně platná, a tak si veselku znovu zopakují.

Obřad pro více jak stovku hostů se bude konat nedaleko Prahy. I když má díky filmu Andělská tvář na krku milióny dluhů, které bude splácet ještě hodně let, na svatbě rozhodně nešetří. Podle zákulisních informací vyšla veselka na čtvrt miliónu korun.

Pomůže mu opět jeho mecenáš, bohatý přítel a kapelník Walda Gangu, Pavel Pásek? Ten už zaplatil první svatbu s Ivetou Bartošovou a pomáhá léta Pomejemu v nesnázích. Herec a moderátor tvrdí, že tentokrát svatba nepůjde z jeho peněz.

„Nebude to platit žádný mecenáš. Něco zaplatíme my, něco rodiče a taky jsem sehnal sponzory<strong>,</strong>“ řekl Blesku ženich Pomeje. Hostina bude velkolepá, ale velmi tradiční. Podávat se bude knedlíčková polévka a svíčková! Po slavnostním obědě začne divoký mejdan až do rána a pro hosty bude připraven raut až do noci se slivovicí a vínem z Moravy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám