Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Petra Němcová (44) předvedla své křivky v sexy šatech a ukázala své dokonalé nožky. Petra v posledních měsících pořádně zhubla a vypadá skvěle. "Jsem šťastná. Myslím, že je to na lidech vidět, když jsou spokojení," řekla Super.cz Němcová, která přiletěla do Prahy, aby zahájila Prague Fashion Night.

"Moc nepozoruji, že jsem zhubla nějak výrazně. Kdy jsem začínala s modelingem, pořád jsem se měřila, musela jsem. Posledních pět let jsem se nevážila, takže teď nevím," dodala topmodelka.

V Praze se zdrží čtyři dny. "Čekají mě schůzky s klienty kvůli blížícímu se Prague Fashion Weeku, který spoluorganizuji, a také narozeniny maminky. Zítra slavíme, mé mamince bude šedesát let," prozradila Petra, která do Čech dorazila sama. Její nový přítel, premiér Haiti Laurent Lamothe, ji nedoprovodil.

Zatímco on potvrdil médiím, že s Petrou od ledna žije, ona tak sdílná není. Super.cz jen prozradila, že Haiti je již jejím novým domovem a žije tam. "Osobní život je osobní. Když to Laurent prozradil, tak to prozradil. Jsem zamilovaná a šťastná," uzavřela Němcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám