Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že populární herec a moderátor Dalibor Gondík (54) trpí epileptickými záchvaty, jsme vás již informovali. Až nyní ale populární herec a moderátor o své nemoci promluvil zcela otevřeně.

Gondík poprvé utrpěl epileptický záchvat před čtrnácti lety v jeho devětadvaceti letech. K poslednímu došlo celkem nedávno. Herec upadl do vozovky a ošklivě si poranil obličej. Sanitka ho následně odvezla do motolské nemocnice, kde mu lékaři sešili obočí a ošetřili rány na hlavě a rukou. Na nepříjemný zážitek si nepamatuje.

Dalibor je nyní bez řidičáku, což ho velmi trápí, jelikož nemůže brázdit silnice na své milované motorce, a samozřejmě musí užívat léky. „Musím se léčit, i když nám všechna neurologická vyšetření v pořádku. Záchvaty jsou pravděpodobně následkem stresu a psychického vyčerpání,“ otevřeně promluvil o svém trápení Dalibor v pořadu 13. komnata.

Herec se snaží vyrovnat s nemocí osobitým způsobem nastavením zdravého životního stylu. „Radikálně jsem změnil stravování a začal jsem každý den běhat. Doufám, že tu nemoc porazím,“ říká Gondík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám