Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Angličanka Michaela Weeks dokázala senzačně zpeněžit svou údajnou podobu s popovou hvězdou Britney Spears (42). Profesionálně se živí jako její dvojnice a za rok si vydělá podle deníku The Sun přes 300 tisíc liber, tedy více než devět miliónů korun. Michaela se příliš nepředře, navíc si užívá zájmu lidí i luxusu. To, že nepatří jí, ale slavné zpěvačce, ji vůbec netrápí. Naopak si prý svou práci nemůže vynachválit.

Weeks z Ilkestonu v hrabství Derbyshire pracuje jako dvojnice Britney na plný úvazek, ale její dřívější profesí byla servírka. Dnes si Michaela může dopřávat bydlení ve svých dvou domech, sportovní auta nebo róby od světových návrhářů. Mladá blondýnka říká, že je vděčná Britney, že jí pomohla k takovému životu.

„Svůj první dům jsem si koupila v devatenácti. Nemohla jsem uvěřit, že by jen podoba s někým mohla být tak dobře placená. Uvědomuji si, jak rozdílný by byl můj život, nebýt Britney. Cítím to jako osud, že jsem se narodila do tohoto těla a vypadám jako někdo slavný,“ tvrdí Weeks.

Jsem velkou fanynkou Britney, bylo by děsné, představovat někoho, koho třeba nesnáším. Kdybych ji někdy potkala, chtěla bych jí poděkovat za to, že mi umožnila takhle žít,“ dodala vděčná Britka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám