Hlavní obsah
Článek

Holčička na fotce patří už osm let k divácky oblíbeným hvězdám jednoho nekonečného seriálu. Kromě bezpočtu seriálových a filmových rolí se prosadila i na poli dabingu. Je vášnivou vyznavačkou čínského bojového umění wu-šu, v němž dokonce úspěšně reprezentovala naše barvy na mistrovství světa. Populární herečka se celkem třikrát vdávala a momentálně je ženou jednoho známého spisovatele. Poznali jste ji?

Řeč není o nikom jiném než o herečce Ljubě Krbové (54), jež coby Anna Lišková září v seriálu Ulice. A jako seriálová herečka je hodně vnímána i diváky, kteří ji kromě Ulice vídali na televizních obrazovkách v Životě na zámku, Místě v životě, Bazénu či Hříších pro pátera Knoxe. Krbová se ráda vrací i do svého oblíbeného divadla. Vidět ji můžete například na prknech Divadla Bez zábradlí.

Rodačka z Hradce Králové ráda vzpomíná na své dětství, které rozhodně nebylo poklidné. "Byla jsem hodně zlobivé dítě. Takové to aktivní, které se pralo i s klukama. V naší rodině se traduje historka, jak se moje tetička přišla podívat do jesliček a řekli jí, ať se jde podívat, co ten pokládek dělá. A já jsem v tu chvíli klečela na nějakém chlapečkovi, držela ho za hlavičku a mlátila ho o parkety," směje se dnes Ljuba Krbová, která je manželkou spisovatele Ondřeje Neffa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám