Hlavní obsah
Článek

Sociální sítě jsou ideálním prostředkem, jak udržovat kontakt se svými fanoušky. Celebrity je ale s oblibou využívají i s nadějí, že si jimi zaslaného snímku všimnou média, a oni tak budou mít o popularitu postaráno snadno a rychle. Zpěvačka na obrázku nepatří mezi aktivní zásobovatelky svých fotografií, ale když už se o nějakou podělí, stojí to za to. A my smekáme Kylie!

Smyslná diva prohýbající se v zádech je skutečně Kylie Minogue, která před pár dny oslavila těžko uvěřitelné jubileum - 45. narozeniny. Zpěvačka, jež se drží mezi nejlepšími popovými interpretkami už od 80. let, se nezmínila, kde byla fotografie pořízena, ale pravděpodobně je součástí natáčení videoklipu k její nové skladbě pojmenované Skirt. To bylo totiž také jediné slovo, které Kylie k fotografii připsala.

Minogue se nechala slyšet, že s hudbou bude v nových projektech více experimentovat. Prý stále ponese ‚její DNA‘, ale bude obohacena o nové prvky. V současnosti Kylie spolupracuje například s autorem The-Dreamem, jenž v minulosti skládal muziku i pro Rihannu nebo Beyoncé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám