Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Jak se zdá, americká herečka Katherine Heigl (34), kterou můžete znát například ze seriálu Chirurgové, v posledních týdnech zcela opovrhla kosmetickými pomůckami a už poněkolikáté se na veřejnosti objevila nenalíčená. Podívejte se, jak blond hvězda, která je idolem mnoha mužů, bez make-upu vypadá.

Katherine byla v úterý spatřena v New Orleans, kde společně se svou matkou Nancy navštívila salón krásy. Zřejmě i proto se filmová hvězda vůbec nelíčila a nechala vyniknout svou přirozenost.

Herečka se nedávno společně se svým manželem Joshem Kelleym odstěhovala na venkov, kde jsou prý mnohem šťastnější než v Los Angeles. „Náš dům je v horách, kde si můžu naplno užít role matky a manželky. Naši psi milují vycházky. Pokaždé, když se snažím odjet, tak štěkají a skáčou na mě! Všechno je tam mnohem jednodušší. Moc mě baví příprava grilování se sousedy a popíjení domácího piva. Není to nic okázalého, ale je to moc hezké,“ uvedla v nedávném rozhovoru Katherine, která si i tak možná odvykla od úprav svého zevnějšku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám