Hlavní obsah
Článek

Jiří Pomeje (†54) se už v sobotu žení, a tak není divu, že si jeho nádherná přítelkyně Andrea Šťastná už musela jít vyzkoušet svatební šaty. Na místě ale zjistila, že od poslední zkoušky je zase větší přes hrudník i přes bříško. Z šestek jsou snad už sedmičky. „Opět mi narostl buben. A prsa taky, budeme muset povolovat,“ krčí rameny šťastná těhulka.

„Přála jsem si mít princeznovské šaty, ale jak jsem obcházela svatební salóny, ukázalo se, že do takových těch krásných holčičích korzetových šatů nenarvu své břicho. Už jsem to vzdala a smířila jsem se s tím, že nebudu moci mít krásné svatebky, ale na Národní třídě jsem našla jedny krásné, které splňují všechny moje požadavky. Jsou holčičí a bříško v nich je i není vidět,“ svěřila se Super.cz Andrea.

I na dekolt došlo, byť se Šťastná snažila, aby na sebe v tomto směru už zase nepoutala pozornost. „Hledala jsem šaty s rolákem, ty ale neměli,“ směje se a pokračuje: „Chtěla jsem, aby to nevypadalo vulgárně, proto jsme s majitelkou hledaly šaty, v kterých nebudu mít prsa až u brady, ale bude to působit něžně a decentně. I když stejně jsou ta prsa vidět.“

Na zkoušce šatů byl i její Jiří, ten však netuší, v čem mu přivedou ženu k oltáři. „U samotného výběru nebyl a má zákaz dívat se na články. Chceme dodržet tradici, aby mě v šatech viděl až na svatbě,“ vysvětluje Andrea, která se na svůj svatební den těší.

„Vůbec se s tím nestresuju. Zařizujeme všechno na poslední chvíli. Nechápu, proč na tom dělat půl roku předem. Jsem už ze soužití s Jirkou tak odolná, že bych mohla jít z fleku dělat psychologa do Iráku. A jedna svatba je proti produkci turné Michala Davida naprostá pohodička,“ dodala Pomejeho nastávající.

Reklama

Další články

Načítám