Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hradeckou kapelu Memphis, kterou tvoří čtveřice Honza Řičař, Pavel Urban, Matěj Horák a Kamil Šritr, jste už pravděpodobně zaregistrovali, a to především díky jejich singlu Sunshine, který bodoval v rádiích i v televizi. Teď se klukům splnil sen - vydávají debutové album. A to spolu hrají už - a teď pozor - dlouhých osm let!

Album se jmenuje In Songs About Her a obsahuje 13 skladeb. „Album vznikalo v období, kdy se v mém životě událo asi nejvíc změn. Například Sunshine je poděkováním slečně, která pro mě hodně znamenala a znamená. Většina písniček na albu je hodně pozitivních, jelikož takové ty roky byly. Na druhou stranu tam naleznete i několik smutných balad, které jsem napsal ve chvílích, kdy jsem to tak cítil,“ popsal vznik písniček zpěvák Honza, který si také k této příležitosti stoupl před objektiv a nafotil nové snímky, jež se nadmíru povedly, a při pohledu na ně zaplesá srdce nejedné slečny. A o to víc, když prozradíme, že Honza je nezadaný!

Ke spolupráci si kluci přizvali producenta Ecsona Waldese, který své jméno spojil s takovými hvězdami, jako jsou Dara Rolins, Monkey Business, Charlie Straight, Ewa Farna či Anna K.

Na svém kontě mají Memphis vítězství v soutěži Eurofestival 2011, dále v soutěži Hudbou proti nudě 2010, na Karvinském Woodstocku 2009 či v soutěži Pro-rock 2008.

Související témata:
Memphis

Reklama

Další články

Načítám