Hlavní obsah
Článek

Nevěrný manžel Gabriely Partyšové (45) Josef Kokta se poprvé po dlouhé době objevil mezi lidmi. Na páteční charitativní akci Zdeňka Podhůrského dorazil muž, s nímž se Partyšová rozhodla rozvést, v docela zanedbaném stavu. „Zpustnul jsem, nemá se o mě kdo starat,“ prozradil sklesle i vyrovnaně zároveň.

Dvojice oznámila rozvod před pár dny a Partyšová k tomu dodala, že to je kvůli tomu, aby ochránila syna před nebezpečnou milenkou manžela Ornellou Štikovou (31). Pepovi se do vysvětlování moc nechtělo. „Vždyť mě znáte. Já si radši zalezu někam do koutku, abych nebyl vidět. Rozvod bude, s Gábinou už nebydlím, dál to nemá cenu řešit,“ krčil rameny zarostlý Kokta.

Ten se snaží vzpamatovat z šoku a veškerý svůj volný čas rozděluje mezi syna a práci. „Rozjíždím teď velký projekt, zabere mi hodně času. Ale i Gábina jede. Ta se teď nezastaví,“ dodal obdivně na adresu ženy, kterou zradil s mladou Ornellou.

Kokta přišel podpořit projekt producenta Zdeňka Podhůrského, který pro nadaci Dobrý skutek, podporující hendikepované děti, vymyslel projekt propojení videoklipů s charitou. V jeho klipu Číslo na Boha, v němž hrají například Ivana Jirešová, Marek Vašut či Kamila Nývltová, která před akcí předvedla své spodní prádlo, se objevuje telefonní číslo.

Na to divák může zavolat a zanechat vzkaz fiktivnímu Bohu. Zavoláním přispěje na konto charity předem zveřejněnou částkou (34 korun na minutu). Kromě toho jeho kapela Underhill natočila i klip Slaný déšť. Z každé prodané láhve vína prezentovaného v klipu také půjde domluvená částka na konto charity, jejímiž patrony jsou Jaromír Jágr a Lucie Křížková.

Na akci v Hard Rock Cafe se představila rodina se sedmiletými dvojčaty postiženými dětskou mozkovou obrnou, které potřebují speciální léčebný program v centru Adeli v Piešťanech. Během večera se zatím vybralo dvanáct tisíc korun.

Reklama

Další články

Načítám