Hlavní obsah
Článek

Simonu Krainovou (51) jen tak něco nevyvede z míry. Když coby kmotra katalogu známého prodejce klenotů přicházela slavnostně na scénu, tak byla ale víc než v rozpacích. Akce se totiž konala v nazdobeném nevysvěceném kostele Sacre Coeur a modelka musela za doprovodu dvou bodyguardů projít davem lidí, kteří vytvořili špalír až k oltáři.

„Vůbec jsem tohle nečekala. Je to hezké antré a trošku mě vyvedlo z míry," okomentovala nám následně tuto scénu Simona a jedním dechem dodala: „Karel na mě bohužel nečekal na konci uličky," vtipkovala Simona.

Když modelka nakousla téma svatba, tak se nám zároveň svěřila s tajnou touhou, že by si svého manžela Karla Vágnera ráda ještě jednou vzala: „My jsme se brali hekticky, a tak si říkáme, že bychom do toho praštili ještě jednou. Chtěli bychom to udělat jako Agáta. Když to nenafotili poprvé, tak to pro fotografy zopakujeme ještě jednou," se zvonivým smíchem a ironií v hlase dodala modelka.

Přestože celá záležitost může znít jako vtip, ve skutečnosti jsou myšlenky na svatbu číslo dvě míněné zcela vážně. „Rádi bychom si potvrdili svatební slib a taky bychom chtěli udělat ještě jeden mejdan pro přátele a rodinu. Bude to zase nějaká šílenost," nechala se slyšet kráska, která nám prozradila, že k opakované svatbě už málem došlo krátce před porodem druhého syna Bruna (8 měsíců). „Kvůli mému stavu jsme ale všechno nakonec raději odvolali," říká.

Krainová by osobně byla pro to, aby se svatební slib skládal vždy preventivně každý rok.

Související témata:
Klenoty

Reklama

Další články

Načítám