Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnešní datum 28. května bylo pro Lucii Kovandovou (30) stejně důležité, ba možná dokonce důležitější než den konání finále České Miss 2013. Dnes totiž rodačka z Dolních Kounic skládala maturitu. Super.cz pro vás jako první zjistil, že Lucie zkoušku z dospělosti na Obchodní akademii v Brně úspěšně složila.

„U některých otázek jsem měla šťastnější ruku při výběru, u některých méně. Ale jsem šťastná, že je maturita za mnou, a s výsledkem jsem moc spokojená," popisuje své pocity z dnešního úspěchu Lucie a jedním dechem dodává: „Děkuji všem, kteří mi drželi palce a na dálku mě podporovali. A všem, které ještě letos tato zkouška teprve čeká, držím palce."

Lucie byla benjamínkem mezi letošními vítězkami. Díky školním povinnostem se nemohla účastnit úplně všech aktivit jako její kolegyně Gábina Kratochvílová (34) a Monika Leová (32). Teď už se ale těší, že ztracený čas s holkami dožene.

Reklama

Další články

Načítám