Hlavní obsah
Článek

Mega párty v bílém každoročně láká vyznavače taneční hudby i nejrůznější extrémní typy. Letos zde přirozeně nemohla chybět početná skupina účastníků Hotelu Paradise, pro které je tato rozdováděná akce jako dělaná.

„Strašně jsem se na tuhle akci těšila, protože minulý rok jsem ji kvůli Paradise propásla o dva dny," nechala se slyšet vítězka reality show Nela Slováková (34), která se jinak zúčastnila všech minulých ročníků.

Nela prý v aréně potkala spoustu kolegů, se kterými „válčila“ pod dohledem kamer v Dominikánské republice, a to včetně Martina Rybky, Nikol Trojanové či Leo Beránka. Právě poslednímu jmenovanému ale silikonová blondýna s nadšením nepadala do náruče. Nemohla za to ani tak zášť poté, co Leo Nelu v Hotelu Paradise podvedl s jinou účastnicí, ale prý způsob, jakým se prezentuje na veřejnosti.

„Přišel do VIP sekce k našemu stolu, kde jsem stála s přítelem a s kamarádama. Volal na mě a ťukal mi na rameno," vzpomíná na setkání po roce Nela a jedním dechem dodává: „Já bych se s ním i bavila, ale to, co předvádí, ty bitky, policajti, čůrání na veřejnosti. To je hnus." A to Nela ještě nevěděla, že Beránek na jednoho z přítomných fotografů vystrčí svého „hurikána“...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám