Hlavní obsah
Článek

Pravá a od Matella. Tak by se dala stručně popsat zpěvačka Markéta Konvičková (29) se svým novým Barbie stylem. Finalistka první řady Česko Slovenské SuperStar pokřtila své zbrusu nové album Tablo, a jelikož je její cédéčko laděné do komiksového stylu, tak tomu přizpůsobila i svůj vzhled.

„Růžová je trendy a dominuje mým komiksovým portrétům Barbory Balgové na mém právě vydaném CD. Chtěla jsem tuto vizáž přenést i do reálu," zdůvodňuje netradiční odstín vlasů Markéta.

Překvapením při vydání alba Markéty Konvičkové byla účast oceňovaného umělce Borise Carloffa, který se stal rovnou jeho kmotrem.

„S Markétou jsem pracoval už na jejím druhém cédéčku společně s Američanem Stevem Walshem a zaujala mě natolik, že jsem jí zkomponoval píseň, která má hitové ambice i v evropském měřítku,“ nechal se slyšet alternativní zpěvák a producent v jedné osobě.

Držitel několika cen Anděl dodával albu pozitivní energii a křtil jej energetickým drinkem. Energii v těchto dnech bude potřebovat i samotná Markéta. Ta už za několik dní skládá zkoušku dospělosti a doufá, že jí originální křest cédéčka přinese štěstí.

Reklama

Další články

Načítám