Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chrise Notha znají podle jména spíš filmoví fajnšmekři, ale když se řekne 'pan Božský', je téměř každá žena ‚doma‘. Pohled charismatického amerického herce ze seriálu Sex ve městě byl totiž nezaměnitelný. Avšak ani osudový muž Carrie Bradshaw nemůže být božský donekonečna, což bylo patrné například během jeho dovolené na havajském ostrově Maui.

Schválně, poznali byste v muži na fotce onoho slavného herce, který okouzloval nejen Carrie Bradshaw? Na druhý pohled možná, na ten první ale nejspíš ne. Od Sarah Jessicy Parker, seriálové Carrie, byl přesně o dekádu starší. Za dva roky tedy oslaví šedesátku.

Noth si za roli pana Božského vysloužil v minulosti nominaci na Zlatý glóbus, podruhé byl na tuto cenu nominován letos, a to za seriál Dobrá manželka. Dále jste ho mohli vidět v seriálu Zákon a pořádek nebo ve filmech Dokonalý chlap, Trosečník, Soudce a v několika nezávislých snímcích.

Reklama

Další články

Načítám