Hlavní obsah
Článek

Štěpánka Decastelo (45), první manželka současného muže Evy Decastelo, má zajímavý slovní projev, příjemné vystupování, veselou a vtipnou povahu, přesto je o ni asi největší zájem kvůli jejím ženským přednostem. Prakticky zásadně nenosí podprsenku a za svůj napěchovaný hrudník se nestydí. A to se jí stalo osudným. Zažila nepříjemný útok od ženy, která jí asi závidí!

„Nedávno na mě měla jedna žena na záchodě divný řeči. Říkala něco jako: ‚Ty píp, běž píp a seš hnusná a máš hnusný píp,‘“ svěřila se Super.cz Štěpánka, která uvažuje, proč se asi stala terčem ataku od neznámé „dámy“. „Měla docela prsa, tím to nebude. Ale měla podprsenku. To je ono, protože já ji nenosím,“ vtipkuje nyní, ale stále se nemůže zbavit nepříjemného pocitu.

Decastelo dobře ví, že pánové s ní těžko navazují oční kontakt. „Do očí se mi nedívají, ale jak mluvím, mluvím hodně a snad pro chlapy i zábavně, nezbyde jim nic jiného, než mě začít vnímat,“ usmívá se Decastelo, která je moderátorkou erotického televizního pořadu.

„Myslela jsem, že už mě nic nemůže překvapit. Přidala jsem ale do svého repertoáru různé nové pomůcky a praktiky, například masáže nebo tantru. Hlavně jsem poznala nové lidi, kteří mi obohatili sexuální život,“ dodává Štěpánka, která si po bolestivém rozchodu užívá života, jak to jen jde. Tak kdo ví, zda i na karlštejnském charitativním turnaji pořadatelky Renaty Abtové (pro občanské sdružení Dobrý skutek se vybralo 65 tisíc korun) neulovila dalšího testera.

Reklama

Další články

Načítám