Hlavní obsah
Článek

Pohádkový princ Pavel Trávníček (73) chodí s Monikou Fialkovou už tolik let, že si snad už ani on sám nepamatuje, jak dlouho to je. A po celou dobu jejich vztahu nosila o čtyřiatřicet let mladší dívka účes prapodivného tvaru. Teď už se na to asi sama nemohla dívat, takže došlo ke změně. Navíc prasklo, že připravila Trávníčka o všechny jeho milióny a ten ji teď musí poslouchat na slovo!

„Změna je život. Rozhodla jsem se zničehonic sama,“ tvrdí Monika, proč šla do tak radikální změny vlasů. Trávníček je z jejího nového účesu nadšený a přítelkyni si kvůli tomu dobírá. „Líbí se mi. Všichni říkají, že je to lepší. Konečně omládla,“ popichuje ji.

Dvojice je spolu už tak dlouho, že už uzrál čas na svatbu. Trávníček není proti, Fialková to ale zatím odmítá. „Moc práce. Až přestanu mít málo času, tak do toho možná práskneme. Jsem velmi vytížená osoba, protože dělám produkci Divadla Pavla Trávníčka. Navíc připravujeme nový film a televizní pořad,“ vykrucuje se.

Bývalý pohádkový princ je velmi zámožný člověk, před časem zdědil slušnou řádku miliónů. Nesmí na ně ale sáhnout. „On to nemá na účtu, to mám já,“ překvapila nás jeho partnerka, která se s Pavlem o víkendu zúčastnila tenisového turnaje v Hradci Králové.

Jak je to vůbec možné? Že by stárnoucího muže připravila láska o rozum? „To je přirozený průběh. Přijde to samo od sebe. Kvůli účetnictví a tak. Takže svatbu chci, abych se dostal ke svým prachům. Když si chci něco koupit, musím si na to ušetřit po večerech,“ říká napůl v legraci herec.

Reklama

Další články

Načítám