Hlavní obsah
Článek

To jsou věci! Gábinu Partyšovou (45) jsme přistihli, jak opouští svůj bejvák ve Slovanském domě a do auta se vleče s několika objemnými krabicemi. Stěhuje se snad moderátorka k novému chlapovi? Opouští své luxusní pražské útočiště? Omyl!

Za vším stojí nová moderátorčina pracovní příležitost. Strohé vysvětlení nám o chvíli později podala sama hlavní aktérka. „Bydlení určitě neopouštím. Jsme tady s Kristianem velmi spokojení a není důvod to měnit. Od června jsem dostala nabídku na post šéfredaktorky společenského magazínu OK! a rozhodla jsem se ji přijmout. Do redakce si potřebuju přemístit pár nezbytností,“ vysvětlila své počínání Gábina.

O to, jestli svůj nový džob v magazínu, který je licencován v pětadvaceti zemích světa, dokáže skloubit s výchovou synka, prací v Top Staru a svou rádiovou show, nemá Gábina nejmenší strach. „Tahle práce se dá dělat v pohodě i z terénu. Počítám s tím, že třikrát týdně budu chodit do redakce,“ sdělila Super.cz Partyšová.

Na novou příležitost se maminka malého Kristiana těší. „Nikdy jsem nepracovala jako šéfka kolektivu, takže je to pro mě velká výzva. Budu psát pravidelně editorial, dělat hlavní rozhovor s osobností a také budu mít v časopise nejrůznější poradny,“ uzavřela povídání Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám