Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zatímco jiné modelky jsou ve 40 letech již v modelingovém důchodu, topmodelka Simona Krainová je stále na vrcholu a stále krásná žena. Proč tedy přemýšlí o plastice?

Simona u odborníka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Myšlenka poradit se s odborníkem přišla při návštěvě estetické kliniky s výherkyní soutěže o proměnu, kterou sama Simona zaštiťuje. Pro radu si přišla na klinku YES VISAGE rovnou k Prim. MUDr. Ladislavu Viktorovi Nováčkovi, který je jako oční a okuloplastický chirurg uznávaným odborníkem nejen u nás, ale i v zahraničí.

Padající víčka?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Simona doprovodila paní Ivanu, která vyhrála soutěž o proměnu a u Prim. MUDr. Nováčka na klinice YES VISAGE absolvovala moderní úpravu víček, o kterou si v soutěži napsala. A o co že se jedná? "Padající víčka, povislá kůže, tukové výhřezy a váčky pod očima jsou častým problémem, který se s přibývajícím věkem dotýká mnoha lidí. Na klinikách YES VISAGE využíváme s úspěchem nejmodernější techniku umožňující provést úpravu víček ambulantně a v mnohem kratším časovém intervalu, pouze v místním znecitlivění a s omezením viditelných jizev. Minimalizujeme pooperační bolestivost, otoky či podlitiny a zároveň díky individuálnímu přístupu výrazně zkracujeme dobu hojení. Navíc jako oční a okuloplastický chirurg se problematikou víček zabývám uceleně a veškeré korekce provádím s plným respektem k přirozené anatomii funkcí a fyziologii očních víček, oka a přídatných slzných orgánů,“ vysvětlil nám Prim. MUDr. Ladislav Viktor Nováček.

Nejpopulárnější omlazení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro dokonalost a jako bonus pro paní Ivanu MUDr. Monika Kavková lehce zmírnila nosoretní vrásku, tedy vrásku vedoucí kolem nosu ke koutkům úst a oživila konturu rtů jemnými výplněmi kyseliny hyaluronové. Zeptali jsme se MUDr. Kavkové, jaké jsou další populární omlazovací triky. "V současnosti nejpopulárnějším je YES Lifting, což je oživení povadlého obličeje a okamžitý lifting, který vyhladí vrásky a navrátí obličeji zpět pevné kontury. Nahrazuje chirurgický zákrok, ale provádí se bez něj. Vše je řešeno pouze vpichy speciální mikrokanylou v znecitlivění. YES Lifting má okamžitý efekt a dlouhodobý až trvalý účinek. Lze provést na celém obličeji nebo jen jeho jednotlivých částech," vysvětlila nám MUDr. Kavková.

Čas na plastiku pro Simonu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Simonu výsledek paní Ivany nadchnul a úprava víček a váčků pod očima ji zaujala. Sama tak podstoupila vstupní konzultaci ohledně sebe samé. Bylo jí vysvětleno, že samotná korekce víček nemá jen význam estetický, ale i funkční. Při odstranění kožních přebytků a tukových váčků pod očima dochází k snadnějšímu pohybu víček a drobné svaly kolem očí jsou méně zatěžovány. Korekcí víček lze odstranit také slzení očí či zhoršené vidění způsobující bolesti hlavy, náchylnost očí k únavě a ke spontánním otokům. "Stejně jako jiné ženy, ani já nejsem výjimka a vím, co jsou to pytle pod očima a unavené oči. Ale naštěstí mi Prim. MUDr. Nováček vysvětlil, že to není zatím nic vážného a na korekci víček mám dle jeho odhadů ještě minimálně 5 let čas," prozradila nám Simona.

Soutěž o proměnu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete i vy soutěžit o proměnu podle vašeho přání se Simonou Krainovou? Více informací na facebooku kliniky YES VISAGE.

Další články

Načítám