Hlavní obsah
Článek

Nová moderátorská dvojice Klára Doležalová (39) a Karel Voříšek (60) se včera poprvé představila divákům v primáckých Zprávách.

K překvapení všech se jen hodinu před vysíláním v newsroomu objevila legenda televizního zpravodajství Kamila Moučková, která přišla Kláru a Karla podpořit a držet jim palce. Premiéra nového páru tak byla neobvykle emotivní.

Nové moderátorské dvojici popřála Moučková štěstí a pak se s kávou v ruce usadila v newsroomu přímo před obrazovku a bedlivě sledovala každé slovo. „Jde jim to, vypadají spolu seriózně,” komentovala Kamila Moučková průběh vysílání.

„Z Kláry jsem nadšená. Zrovna tak, jak je krásná, dobře čte zprávy a myslím si, že jsou s Karlem dobrá dvojka. Já jim strašně fandím,” komentovala výkon dvojice vůbec první moderátorka televizních zpráv v Evropě.

Klára Doležalová, původní profesí herečka, moderovala televizní zprávy poprvé. Na svou premiéru proto přišla do práce s velkým časovým předstihem, aby měla čas na přípravu. Po vysílání přiznala, že ji Karel uklidňoval a pod pultíkem ji držel za ruku.

„Karlovi bylo horko, ale já jsem měla úplně ledové ruce,” přiznala sympatická moderátorka. „Trochu se mi třepala kolena, ale naštěstí to pod stolem nebylo vidět. Víc kritických poznámek k sobě budu mít až poté, co se na sebe podívám ze záznamu,” uzavřela Klára těsně po vysílání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám