Hlavní obsah
Článek

Modelka Tereza Zimová dře na své postavě a je to znát. Na nedávnou párty ve Žlutých lázních vyrazila v krátkých šortečkách, předvedla své dokonalé nožky a jako bonus na nás vystrčila své božské pozadí. Tereza je díky své vysoké postavě a dokonalému tělu vyhledávanou modelkou především na módních přehlídkách. Miluje ji například Beata Rajská, jejíž módní show se bez Terezy nikdy neobejdou a nafotila pro ni také billboardovou kampaň.

Jak se Zimová, která je díky tomu, že si občas nebere servítky, považována za nejvíc prostořekou modelku u nás, stará o svoji postavu? "Nikdy jsem pro ni nemusela extra moc dělat, byl to dar od Boha. Samozřejmě jak stárnu, už jsem musela začít makat. Skoro každý den běhám, chodím na kruhové tréninky, hraju nohejbal," řekla Super.cz modelka.

"Bohužel ráda jím a můj přítel ještě raději. Takže se po nocích cpeme a já to pak ráno musím vyběhat. Než abych se mordovala hlady, radši makám. Kruhové tréninky doporučuju. Je to zápřah na všechny partie. Neskutečně náročné, ale účinné," dodala Zimová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám