Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Exmanžel Venduly Svobodové (52) Patrik Auš teď neprožívá zrovna jednoduché období. Nejen, že musí čelit nařčením Svobodové, která ho obvinila z krádeže dědictví po Karlu Svobodovi (†68) a z toho, že si nárokuje výživné, navíc se musí vypořádat s tím, že nemůže vidět syna Venduly Jakuba, který ho bral jako vlastního otce.

Sedmiletý Jakub si na svého zesnulého otce, hitmakera Karla Svobodu, nemůže pamatovat. V době jeho smrti mu byly necelé tři roky. Poté, co Vendula začala žít s Patrikem, začal malý Kuba automaticky považovat za otce právě jeho. Auš se netají tím, že Kubu měl rád jako vlastního syna.

„Jediné, co mi ze života chybí, a to strašně moc, je Kubíček. Já ho miluju a hlavně - a to je důležitější - on miloval a doufám, že stále miluje mě. Děti neočůráte, on věděl, jak ho miluju a co k němu cítím,“ napsal na sociální síti dojemný vzkaz Patrik Auš.

Patrik doufá, že se s Kubíkem časem bude moct setkat. Protože však není jeho syn, nemá na vídání malého Kuby bez souhlasu matky vůbec žádný nárok.

„Možná to bude trvat dlouhou dobu a třeba za mnou nikdy nepřijde, ale já chci pořád věřit, že ano, až bude starší. I takové věci se stávají. Je jedno, jestli se tohle zdá někomu patetické, jen já vím, co cítím a já cítím tohle. Vendulu už delší čas milovat nemohu a dnes jsem velmi šťastný, i přes všechny trable, které v poslední době zažívám, že jsem pryč,“ uzavřel Patrik Auš.

Reklama

Další články

Načítám