Hlavní obsah
Článek

Modelka Ndeshi Panda Nangolo je podruhé těhotná. Exmilenka Sámera Issy, která má prvního potomka Sebastiana s tragicky zesnulým fotbalistou Václavem Drobným, který zahynul koncem loňského roku při jízdě na bobech ve Špindlerově Mlýně, se těší na druhé dítě.

Ndeshi končí pátý měsíc těhotenství, pohlaví potomka zatím ale nezná. "Jestli to bude holčička, nebo chlapeček, zatím nevím. Nechám si to zjistit na příští kontrole. Chtěla jsem si to nechat jako překvapení až do porodu, ale nakonec jsem se rozhodla, že si to říct nechám. Takže už zanedlouho vám to řeknu," prozradila Ndeshi, která v těhotenství zatím přibrala osm kilogramů. "To se dá ještě shodit, to je v pohodě," usmívá se.

S partnerem jsou zasnoubeni od Vánoc. A dokonce to vypadá, že miminko vzniklo právě ten večer. "Je to neuvěřitelné, ale opravdu jsem asi otěhotněla v den zásnub," prozrazuje Ndeshi. Zatím se s přítelem rozhodují, zda se vezmou ještě před narozením miminka, nebo nechají veselku, až bude Ndeshi po porodu, nebude kojit a bude si ji také moci užít.

"Svatba je velké dilema, které teď řeším. Svatbu si chci užít se vším všudy, ale zase je správná věc udělat ji před porodem. Ale sakra, vždyť to je můj den. Další varianta je udělat dvě. První teď na úřadě a po porodu velkou párty," dodala modelka.

Reklama

Další články

Načítám