Hlavní obsah
Článek

Ačkoliv není majitel Playboye Hugh Hefner (†91)žádný mladík, o půvabné mladé dívky nemá nouzi. Podívejte se na nejkrásnější z žen, které se po boku Hefnera objevily.

Jednou z vyvolených je sexy blondýnka Holly Madison. Jedenatřicetiletá kráska si vydělávala jako hawajská tropická modelka a pracovala i pro Hooters. Po této zkušenosti byla pozvána do vily Playboye. V září 2001 se stala jednou z Hefnerových oficiálních přítelkyň. Holly otevřeně promluvila o svých plastických operacích. I o tom, že chtěla mít s Hefnerem děti.

Bridget Marquardt je další z úlovků zakladatele Playboye. Pracovala jako tanečnice, poté se věnovala modelingu a herectví. S dalšími přítelkyněmi se objevila v televizní show The Girls Next Door. Účinkovala také v hororové komedii Kottentail. V té ztvárnila vědce vykonávajícího pokusy na králících.

Další v řadě byla pětadvacetiletá Kendra Wilkinson. Ta se s Hughem seznámila na jeho narozeninové párty. Na ni byla najata jako jedna z žen, které byly kompletně nahé, kromě pomalovaných doplňků. Kendra ale ve vile u Hefnera nevydržela, protože se jí zdál život se staříkem nudný. Často jej prý podváděla.

Skutečnou kráskou Hefnerovy „stáje“ je ukrajinská modelka a zpěvačka Dasha Astafieva. Od samého začátku, když se mi dostal do ruky časopis Playboy, jsem snila svůj sen. Stát se Playmate tam, kde časopis vznikl,“ prozradila Dasha. Její tělo Hefnera natolik okouzlilo, že na ni začaly ostatní přítelkyně žárlit.

Hugha jednotvárnost nebavila. Tak si našel dvě krásná plavovlasá dvojčata Kristinu a Karissu Shannonovy. Tyto sexy andílky ale nechal Hefner vystěhovat kvůli Crystal Harris, která je jeho současnou snoubenkou. Crystal se stala Playmate v prosinci roku 2009. Majitel magazínu z ní byl hned unešen. Ani jednomu nevadí, že je mezi nimi věkový rozdíl šedesát let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám