Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už když mu byly čtyři roky, přišla s ním maminka na filmový konkurz a on s přehledem vyhrál. Režisérka Marie Poledňáková, která tehdy Filipa Antonia obsadila do filmu Líbáš jako bůh, o něm tvrdí, že je stejný talent, jakým býval Tomáš Holý.

A zdá se, že její slova se potvrzují. Nyní je Filipovi Antoniovi devět let, chodí do třetí třídy, a má za sebou další tři filmy, čtyři seriály a nabídky ze zahraničí. A nyní exceluje jako představitel role desetiletého Casanovy ve stejnojmenném muzikálu, kde je současně průvodcem děje s jedním z nejnáročnějších textů.

„Když mu byly čtyři, myslela jsem, že bude hrát fotbal. Ale byly tam mnohem dravější děti. Zjistila jsem, že má v sobě komediantské geny. Nebylo proč mu bránit," řekla Super.cz Filipova maminka, zpěvačka Dita Hořínková, která si tentokrát spolu se synem v muzikálu také zahrála.

„Ve škole nemáme problémy, paní učitelka nám vychází vstříc a Filip všechno dožene, anebo dokonce předežene," dodala Dita a ještě přidala informaci, že kromě herectví a zpěvu se Filip věnuje i hře na klavír. „Už má doma různé ceny z klavírních soutěží," pochlubila se.

Reklama

Další články

Načítám