Hlavní obsah
Článek

V pořadí již druhá svatba Agáty Prachařové (38) a Jakuba Prachaře (40), která se konala předevčírem ve středočeských Úněticích, zase pořádně rozvířila vody tuzemského šoubyznysu. O pozdvižení se postarala již před obřadem samotná nevěsta, která novinářům předvedla divadlo, nešetřila nadávkami a ukazovala vulgární gesta.

Po církevním obřadu následoval mejdan v číčovickém penziónu Viktora Mráze, kam dorazili i ti, co si nechali církevní akt ujít. Mezi jinými například Vojta Dyk či těhotná Aňa Geislerová. Celá tahle paráda jistě nebyla levnou záležitostí. Stylisté, šaty, limuzína a opulentní svatební hostina s mejdanem až do páté hodiny ranní. Kdo ale nakonec sumu, která mohla přesáhnout až 300 tisíc, zacvakal?

„No, sponzor to nebyl. Děti měly prostě svatbu. Jak bývá zvykem - postarali se rodiče. Naše děti milujeme a nejsme žádné držgrešle,“ přiznala Blesku novopečená tchýně Veronika Žilková (62), která divoký svatební mejdan o páté hodině ranní zavírala a ještě v sobotu vyrážela na natáčení pokračování komedie Babovřesky.

Reklama

Další články

Načítám