Hlavní obsah
Článek

Dobrých dvacet let před nesmrtelnou Marilyn Monroe byla ztělesněním slova sex na filmovém plátně nejen v Hollywoodu platinová blondýnka Jean Harlow. Muže vábila lascivními gesty, neutuchajícím temperamentem a filmoví producenti jí v první polovině let třicátých pokorně zobali z ruky.

Nejen milovníci zlaté éry Hollywoodu, kteří viděli nejslavnější bijáky této rozvrkočené divy, jako jsou například Platinová blondýnka (1931), Nebezpečná rusovláska (1932) či Děvče se špatnou pověstí (1936), si mají nyní možnost prohlédnout velmi důmyslný akt, na kterém je nejlépe placená herečka let třicátých vyobrazena nahá v exteriéru jen s velmi zanedbatelným průhledným přehozem, který nezakrývá vůbec nic.

Bývá nepsaným zákonem, že životní příběhy těch nejslavnějších a nejobletovanějších hvězd nebývají procházkou růžovým sadem. Do puntíku to platí i o smutném osudu Jean, která žila v luxusu, ale marně stále hledala lásku. Životní splíny brzy začala řešit alkoholem, který se jí v pouhých šestadvaceti letech stal osudným.

Reklama

Další články

Načítám