Hlavní obsah
Článek

Kdo by čekal, že mezi dnes již exmanželi Vendulou Svobodovou (52) a Patrikem Aušem vše skončí rozvodem, mýlil by se. Teď teprve začíná boj. Brzy se bude řešit majetkové vyrovnání a Vendula už má plnou hlavu starostí. Auš jí nechtěl vrátit osobní věci - včetně pořádně drahých obrazů, které patřily k dědictví po Karlu Svobodovi (†68).

Auš nyní tvrdí, že Vendule obrazy vrátí. „Naše vztahy byly natolik komplikované a informace kolem mě natolik zmanipulované, že jsem na radu svého právního zástupce chtěl, aby mi Vendula vrácení obrazů potvrdila na předávacím protokolu,“ vysvětlil Auš Blesku. „Obrazy jí rád vrátím - kdykoliv se domluvíme, a když mi písemně potvrdí, že si je převzala," dodal podnikatel.

Auš Vendule dluží také tučnou sumu, kterou mu během manželství půjčila. O těchto penězích ale Patrik mlčí. Blízké osoby páru prozradily, že se Patrikovi nedaří, navíc má problémy s alkoholem. Vendule dluží údajně tři milióny korun.

„Ať si říká, že někoho manipuluju. To je mi jedno. Rozhodující je, že mi nevrátil dlužné peníze ani moje věci," reagovala na Patrikovo vyjádření Vendula, která už chce mít vše za sebou a začít nový život s přítelem Vladimírem Waasem.

Reklama

Další články

Načítám